OVER ONS

DE STUDIO’S

We zorgen dat het laten zetten van een tattoo of piercing, wordt ervaren als een dagje uit. Je wordt tot in de puntjes verzorgd en iedereen is oprecht betrokken bij het plaatsen van jouw tattoo of piercing. Onze studio’s zijn uitgerust met de nieuwste en meest professionele materialen op de markt, zodat de ervaring voor jullie als klant zo aangenaam mogelijk wordt gemaakt en zodat wij de nodige hygiëne kunnen garanderen. Je kan in onze shops ook een assortiment aan popart en onze eigen kledinglijn terugvinden.

TATTOOS

Het zetten van een tattoo kost over het algemeen aardig wat tijd. Daarom zorgen wij voor de juiste sfeer in onze shop. Regelmatig krijgen we complimenten over de sfeer die wij uitstralen en de goede muziek die wordt afgespeeld. Dat zijn de punten die belangrijk zijn bij het tatoeëren. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat de kwaliteit van de tattoos bij ons extreem hoog ligt. We blijven elkaar en onze artiesten altijd uitdagen om dag na dag het beste van zichzelf te geven, en dat resulteert in fantastische kunstwerken op jouw huid. Wij realiseren jouw tattoo dromen.

 

PIERCINGS

Bij Scorpio kan je terecht voor zowel je eerste gaatje als voor de gekste piercings. Ook is er een volledige etalage met exclusieve piercings en juwelen die zorgvuldig geselecteerd zijn door onze expert piercers! Het piercen gebeurt in een rustige steriele omgeving met alle nodige voorzieningen op het gebied van hygiëne en comfort.

AFTERCARE

Graag staan we jou bij gedurende het hele proces van jouw tattoo. Zo bieden wij verschillende producten aan voor het verzorgen van jouw nieuw en oud meesterwerk. In al onze shops kan je een uitgebreid assortiment van aftercare producten terugvinden. 

De regenerating cream van Carl & Johan versnelt het natuurlijke herstel van de huid na het plaatsen van een nieuwe tattoo. De cream gaat jeuk en korstvorming tegen. Zo blijven de kleuren van uw tattoo ook optimaal behouden.

Tattoo studio knokke
Tattooshop Aalst