ARTIESTEN

Imani Goessens

Imani is onze shopmanager EN vaste piercer in onze shop te Aalst. Deze talentvolle jongedame weet piercings te plaatsen als geen ander. Haar zachte persoonlijkheid stelt je direct op jouw gemak, zodat jij volledig ontspannen door je tattoo of piercing sessie kan gaan. Kort gezegd, girlpower van het hoogste niveau!

Lucy

Lucy Pavani is een ware professional! Haar stijl? Ze gaat niets uit de weg wat met fine line, watercolor, lettering of microrealisme te maken heeft! Luci is the sweetest!

Arturs Garoza

Arturs is onze fineline artiest, afkomstig van Letland. Hij is een zeer rustige, maar een zeer talentvolle artiest. Bij “fine line” is elk lijntje belangrijk, hiervoor is dan ook de nodige concentratie nodig. Wil je een zeer verfijnde tattoo? He is your guy!

Alex Okkult

Bij Alex kan je terecht voor het stevige werk, blackwork tattoos! De stijl kan omschreven worden als brutaal met de nodige verfijning. Wij zijn alvast fan! Alex bezit zijn eigen shop in Duitsland en zal voor een korte periode in Januari te gast zijn bij Scorpio. Be fast!

Kira Tumanova

Kira Tumanova behoort tot ons residents team! Deze dame weet van tatoeëren, Kira is DE persoon voor de grote lange tattoo sessies of gehele kunstwerken die moeten uitgewerkt worden op bvb de rug, een volledig been,… Deze dame weet elke klantenwens te realiseren tot ware kunst.

Yone

Yone is een van onze fantastische Fineline artiesten. Zij heeft reeds een groot deel van de wereld gezien door te reizen als tattoo artiest, en nu is ze eindelijk bij ons! Laat ons zeggen dat Yone een artieste is van wereldniveau! Check zeker haar socials om al haar werken te zien, trust me you’ll love it!

Gringo

Gringo is de gelukkige man van Luciana en de oudste van het team. Deze klasbak heeft reeds 20 jaar ervaring in de tattooscene en heeft zowat heel de wereld rondgereisd als tattoo artiest. Hij is een professional in realistische portretten, kleuren tattoos, … Deze man kan letterlijk alles !